Mitt bildmässiga navelskåderi. Ett försök att lära av mina egna bilder. All konstruktiv, saklig kritik emottages tacksamt.

måndag 20 september 2010

snyltare

Ja, och så hittade jag ju någon som inte betalar för bild, inte anger cred och dessutom försöker tjäna pengar på sin blogg genom reklam.

snyltare

Ja, ni som är helproffs och tar skitmånga såna här bilder är säkert vana, men jag är det inte.

Hittills har för övrigt mina papparazzi-uppdrag varit försumbart mer inokmstbringande än pride-jobbet. Vänta, Pridejobbet gav faktiskt mer än alla mina papparazzi ihop. Eller, strikt talat har jag inte fått en spänn hittills, för rapporteringen från kandisnytt.msn.se tycks fortfarande inte ha nått fram, efter över ett halvår. Posh24 köpte biler för några veckor sedan, så de pengarna kanske inte är så märkligt att de inte ramlat in än.

Fast det VAR kul att åka sl-buss med blåljus. Men det tar rätt mycket tid det där papparazzi-köret, och det står alltid någon från scanpix eller aftonbladet två meter bort med mycket finare prylar och mycket mer rutin och tar alla de bilder som säljer. Jag har inte riktigt varken tid eller pengar att ägna mig åt det här. Det är en smula nedslående att lägga många timmar på ett jobb, och sedan, på sin höjd, tjäna en hundralapp eller två. Det är ruskigt dålig timpeng. Hittills har jag inte ens sett mitt namn någonstans.

1 kommentar:

Krille sa...

Hihi!
Jag hittade halva Kallsta Igår på fejan igår :-)