Mitt bildmässiga navelskåderi. Ett försök att lära av mina egna bilder. All konstruktiv, saklig kritik emottages tacksamt.

tisdag 7 september 2010

fint för en månad sedan

Såhär synd om mig var det för en dryg månad sedan. Jag ligger fortfarande hysteriskt efter!


Och jag undrar varför i hela världen jag håller på med flickr och picasa för att lägga bilder i bloggen när jag har en egen webserver. Suck...

4 kommentarer:

Krille sa...

Antar att du känner dig lagomt djup & dryg när du sitter där och läser i hammocken med dina Balt tillverkade Ray-Ban's på näsan och blindtarmen badandes i Carlsberg.
Flickr funkar fördjävligt bra om du har tagit en serie bilder som du vill smidigt visa upp för dina vänner. Inget krångel med att klicka, förstora och byta sidor eller sånt. Nä bara lägga upp fötterna att luta sig tillbaka and gently press Slideshow! Yeah!!

Isidor sa...

Alltså, brillorna är från H&M.

Alla andra webalbum kan också slideshow. Dessutom behöver jag ingen slideshow till bloggen. Jag behöver bara bilden. Det var precis hopplöst att få Yahoo och flickr att samarbeta och fatta att de har samma konton när jag skrev det här. Det gick bara inte att logga in. Och så ska man in under "share" och plocka koden och en massa meck. Nä du. Det där behöver jag inte.

Och nej inte så djup. Men kanske lite dryg?

Lensbabie sa...

Jag gillar den här bilden. Verkligen. En stunds lugn och ro men som tyvärr är över och läsaren har blivit tvungen att ta tag i nån vardagssyssla.
Bilden fyller mig med lugn!
Snyggt Iso, skitsnyggt! :D

Isidor sa...

tack!