Mitt bildmässiga navelskåderi. Ett försök att lära av mina egna bilder. All konstruktiv, saklig kritik emottages tacksamt.

måndag 2 augusti 2010

jag HATAR HATAR HATAR DATORER!!!!!!!!!!!

När jag genererat hälften av albumen på bilder på folk från Pride, upptäcker jag att något gått snett, och sjävla bildfilerna inte kommit med som de ska. Tydligen är det något som buggar lite lätt i kopieringen av de filerna till servern. Jag har nu lagt ganska många timmar på det där, och resultatet är USELT!

Det tar mig återigen många timmar att göra om. Jag blir vansinnig. Om det står klart ska det väl FÖR HELVETE VARA DET OCKSÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antingen det, eller, just nu mer troligt, det lilla verktyget jag använt för att rätta fel i alla html-filer i efterhand, med search and replace, verkar ha raderat alla bildfiler i sin väg. Tjena och tack som fan!!!!!!

3 kommentarer:

Kristian sa...

Huddinge bubbelarbete?

Andreas sa...

Är det inte bättre om gallerier är dynamiska så man bara behöver göra en ny katalog med bilder så det klart lixom?

Generera html känns så ... Matomera lixom.

Isidor sa...

Jo, det vore bättre, men jag har inte någon sådan lösning till hands än. Skulle du vilja bygga en, så vore det trevligt, men jag behöver det ganska snart.

det BORDE ha varit en bit kaka att fixa det, men när nu något buggade som fan och började radera bilder, då blir man lite ledsen.