Mitt bildmässiga navelskåderi. Ett försök att lära av mina egna bilder. All konstruktiv, saklig kritik emottages tacksamt.

måndag 19 april 2010

Canon EF 50 f/1.4 - Bakom kulisserna


Såhär ser alltså ett Canon EF 50 f/1,4 it inuti. Mitt heta tips är att nöja sig med den här bilden. Eller någon annan motsvarande från nätet. Don't go there. Gör det inte. Skruva inte itu det. Gör du det, så kolla noga på de små blecken, och ta loss rätt skruv. Och sätt i blecken vid rätt tillfälle. Bland annat. Det finns mer kul att tänka på. Det KAN vara att mitt objektiv spökar extra för att det är mörkt nu, och bara dålig belysning. Jag ska testa imorgon, men det känns som om den önskade födelsedagspresenten över alla andra är given nu. Och det är, trots allt, INTE en blixt. Trots allt. Inte.


FANS DJÄVLA HELVETES FÖRBANNADE SATANS KÖNSORDKÖNSORDKÖNSORD OBJEKTIVHELVETEN SOM ALLTID SKA GÅ ÅT HELVETE FAN VAD JAG ÄR TRÖTT PÅ DET OCH JAG VAR SÅ DJÄVLA FÖRSIKTIG MED VÄSKA OCH ALLT HELT DJÄVLA SUPERFÖRSIKTIG OCH ÄNDÅ....


Fan.

Typ.

3 kommentarer:

Krille sa...

Ajajaj! Santa Maria!?
Antar att detta inte är rätt tillfälle att berätta om den här lilla godsaken riktigt än.
Jag kommer tillbaka i nästa inlägg, där du berättar vad du har gjort.

Unknown sa...

Alltså. Trodde du att du var optikmekanier?

Isidor sa...

Nej, men det var värt ett försök innan jag kastade det.

Den stora ångesten är inte att jag inte fick ihop det, utan att det var trasigt från början. Blogginlägget var bara ett försök att vinkla det lite roligare. Typ.